Τραχανότο με μανιτάρια, από τον Γέροντα Παρθένιο .: Διάφορα φαγητά .: Ματιά
 

Τραχανότο με μανιτάρια, από τον Γέροντα Παρθένιο

Τραχανότο με μανιτάρια, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

Τραχανότο με μανιτάρια, από τον Γέροντα Παρθένιο
ΤΡΑΧΑΝΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟΤΡΑΧΑΝΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Υλικά:

500γρ. μανιτάρια φρέσκα της επιλογής σας
250γρ. τραχανά ξινό
5 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 σκελίδες σκόρδο
Λίγη φέτα τυρί
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Ζωμό λαχανικών

Εκτέλεση:

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε καλά. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε κι αυτά για δύο λεπτά. Κατόπιν ρίχνουμε το σκόρδο, το τραχανά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια σιγά σιγά ρίχνουμε το ζεστό ζωμό λαχανικών ανακατεύοντας όταν χρειάζεται. Σερβίρουμε προσθέτοντας τυρί φέτα και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπεράκι.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.