Βλήτα χόρτα τσιγαριαστά με κολοκύθια, από τον Γέροντα Παρθένιο .: Καλοκαίρι .: Ματιά
 

Βλήτα χόρτα τσιγαριαστά με κολοκύθια, από τον Γέροντα Παρθένιο

Βλίτα χόρτα τσιγαριαστά με κολοκύθια, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

Βλήτα χόρτα τσιγαριαστά με κολοκύθια, από τον Γέροντα Παρθένιο
ΒΛΙΤΑ ΧΟΡΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΑ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣΒΛΙΤΑ ΧΟΡΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΑ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Υλικά:

Βλίτα
Κολοκυθάκια
Κρεμμύδια ξερά
Ντομάτες
Σκόρδο
Φέτα τυρί
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα βλίτα και τα κολοκύθια μας. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει. Κόβουμε το κρεμμύδι μας σε ακανόνιστα μικρά κομμάτια και το τσιγαρίζουμε στο τηγάνι μας. Εντωμεταξύ κόβουμε τις ντομάτες μας στο μούλτι. Μόλις μαραθεί το κρεμμυδάκι μας, βάζουμε στο τηγάνι μας τα βλίτα και τα κολοκυθάκια. Κόβουμε λίγο σκορδάκι μέσα στο τηγάνι μας και προσθέτουμε και τις ντομάτες. Ανακατεύουμε καλά, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγο νεράκι. Αφήνουμε να πιει το φαγητό μας λίγο το ζουμάκι του και σερβίρουμε. Στο πιάτο μας προσθέτουμε λίγη φέτα, λίγο ελαιόλαδο και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.