1/2 κιλό νιόκι
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
250γρ. ντοματίνια
1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
4 φέτες μπέικον σε κομματάκια
Φρεσκοκομμένο μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και μέσα του τσιγαρίζουμε το μπέικον. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και τα ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε νερό, προσθέτουμε αλάτι και βράζουμε τα νιόκι σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν. Κρατάμε μισή κούπα από το νερό που έβρασαν και τα στραγγίζουμε. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα με το μπέικον, ανάβουμε την εστία και προσθέτουμε και το νερό που κρατήσαμε. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε την παρμεζάνα, τον μαϊντανό, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, αλάτι και πιπέρι. Τα νιόκι μας είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε!