Σοκολατένια βραχάκια Sweet & Balance

Last modified date

Σοκολατένια βραχάκια Sweet & Balance

Η συνταγή αυτή συμπεριλαμβάνεται στο βιβλιαράκι που υπάρχει μέσα στις συσκευασίες των προϊόντων της σειράς Sweet & Balance της εταιρίας τροφίμων Γιώτης.

Υλικά:

2 πλάκες Sweet & Balance σοκολάτα με γλυκαντικά Γιώτης
100γρ. ολόκληρα ή καθαρισμένα αμύγδαλα (ανάλατα)

Εκτέλεση:

Βάζετε τα αμύγδαλα σε ένα ταψάκι, τα καβουρδίζετε στο φούρνο για 20-30 λεπτά στον αέρα στους 150 βαθμούς και τα αφήνετε να κρυώσουν. Κόβετε τα 2/3 της σοκολάτας σε μικρά κομμάτια. Τη βάζετε σε ένα κατσαρολάκι και τη λιώνετε σε μπεν μαρί. Μόλις λιώσει την κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε την υπόλοιπη σοκολάτα σε κομμάτια. Ανακατεύετε μέχρι να λιώσει καλά. Σε μια λεία επιφάνεια απλώνεται ένα κομμάτι λαδόκολλα και σχηματίζετε τα σοκολατένια βραχάκια, χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι του γλυκού. Φτιάχνετε περίπου 25 σοκολατένια βραχάκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment