Ματιά

Καναπεδάκια με αλμυρά αμύγδαλα

Ξεχωριστά στη γεύση και ιδιαιτέρως θρεπτικά καναπεδάκια με αμύγδαλα, βούτυρο και ελιές γεμιστές με πιπεριά.

Καναπεδάκια με αλμυρά αμύγδαλα

Υλικά:

Φρυγανιές λεπτές (ειδικά για καναπεδάκια)
Αλμυρά ψημένα αμύγδαλα
Φρέσκο βούτυρο τύπου Κερκύρας
Ελιές γεμιστές με πιπεριά

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα αμύγδαλα στα δύο ή στα τέσσερα κατά μήκος. Αλείφουμε ελαφρά τις φρυγανιές με το φρέσκο βούτυρο. Τοποθετούμε πάνω τους τα κομμένα αμύγδαλα ώστε να θυμίζουν πέταλα λουλουδιού. Στο κέντρο τους βάζουμε μια φέτα από τις ελιές που έχουμε σε ροδέλες.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απόκριες