Καναπεδάκια με αλμυρά αμύγδαλα

Last modified date

Αμύγδαλα

Καναπεδάκια με αλμυρά αμύγδαλα

Ξεχωριστά στη γεύση και ιδιαιτέρως θρεπτικά καναπεδάκια με αμύγδαλα, βούτυρο και ελιές γεμιστές με πιπεριά.

Υλικά:

Φρυγανιές λεπτές (ειδικά για καναπεδάκια)
Αλμυρά ψημένα αμύγδαλα
Φρέσκο βούτυρο τύπου Κερκύρας
Ελιές γεμιστές με πιπεριά

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα αμύγδαλα στα δύο ή στα τέσσερα κατά μήκος. Αλείφουμε ελαφρά τις φρυγανιές με το φρέσκο βούτυρο. Τοποθετούμε πάνω τους τα κομμένα αμύγδαλα ώστε να θυμίζουν πέταλα λουλουδιού. Στο κέντρο τους βάζουμε μια φέτα από τις ελιές που έχουμε σε ροδέλες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment