Ματιά

Αλατοπίπερο για το αρνί του Πάσχα

Ετοιμάστε το ιδανικό αλατοπίπερο για το αρνί ή το κατσίκι του Πάσχα.

Αλατοπίπερο για το αρνί του Πάσχα

Υλικά:

3 κουταλιές αλάτι
1 κουταλιά πιπέρι
1 κουταλιά ρίγανη

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα υλικά μας σε ένα μπωλάκι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν χρειαζόμαστε περισσότερη ποσότητα τροποποιούμε ανάλογα τα υλικά μας, διατηρώντας όμως αυτή την αναλογία. Με αυτό αλατοπιπερώνουμε καλά το αρνί ή το κατσίκι εσωτερικά και εξωτερικά πριν το σουβλίσουμε.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα