Αλατοπίπερο για το αρνί του Πάσχα

Last modified date

Αλατοπίπερο για το αρνί του Πάσχα

Ετοιμάστε το ιδανικό αλατοπίπερο για το αρνί ή το κατσίκι του Πάσχα.

Υλικά:

3 κουταλιές αλάτι
1 κουταλιά πιπέρι
1 κουταλιά ρίγανη

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα υλικά μας σε ένα μπωλάκι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν χρειαζόμαστε περισσότερη ποσότητα τροποποιούμε ανάλογα τα υλικά μας, διατηρώντας όμως αυτή την αναλογία. Με αυτό αλατοπιπερώνουμε καλά το αρνί ή το κατσίκι εσωτερικά και εξωτερικά πριν το σουβλίσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment