Αντίβ με ξηρούς καρπούς και ρικότα

Last modified date

Αντίβ με ξηρούς καρπούς και ρικότα

Αντίβ με ξηρούς καρπούς και ρικότα

Από τα πιο νόστιμα και εύκολα στην ετοιμασία τους ορεκτικά που έχουμε δοκιμάσει!

Υλικά:

4 αντίβ
1 1/2 κούπα τυρί ρικότα ή κριμ τσιζ
1/2 κούπα καβουρδισμένα αμύγδαλα χοντροκομμένα
1/2 κούπα ξανθές σταφίδες
2 κουταλιές ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (chives)
3 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα μικρό μπωλ αναμειγνύουμε τα αμύγδαλα, τις σταφίδες, το ελαιόλαδο, το σχοινόπρασο, αλάτι και πιπέρι. Σε μια πιατέλα ή δίσκο σερβιρίσματος βάζουμε ένα ένα τα φύλλα του αντίβ. Μέσα σε κάθε ένα βάζουμε ένα κουταλάκι τυρί ρικότα και λίγο από το μείγμα των ξηρών καρπών. Καλή απόλαυση!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment