Ματιά

Καυτερή σάλτσα

Μια σάλτσα καυτερή και νόστιμη που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να αλείψετε και να ψήσετε με αυτήν κρεατικά και λαχανικά.

Καυτερή σάλτσα

Υλικά:

1/2 κούπα λιωμένο βούτυρο
1/2 κούπα καυτερό κέτσαπ
2 κουταλιές λευκό ξύδι
2 κουταλάκια worcestershire σως
2-6 σταγόνες ταμπάσκο
Λίγο ξηρό σκόρδο σε σκόνη

Εκτέλεση:

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί να αναμειχθούν καλά και η καυτερή σάλτσα μας είναι έτοιμη να την χρησιμοποιήσουμε. Εάν θέλουμε μπορούμε να την φυλάξουμε σε γυάλινο βάζο στο ψυγείο για 20-30 ημέρες.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα