Ατομικά ομελετάκια με ζαμπόν και τυρί

Ατομικά ομελετάκια με ζαμπόν και τυρί

Ατομικά ομελετάκια με ζαμπόν και τυρί

Μια υπέροχη συνταγή για ιδιαίτερα πρωινά με φίλους ή την οικογένεια. Ατομικά ομελετάκια με ζαμπόν και τυρί που σερβίρονται άψογα και τρώγονται απολαυστικά!

Ατομικά ομελετάκια με ζαμπόν και τυρί

Υλικά (8 κομμάτια):

8 φέτες ζαμπόν
8 αυγά
1 1/2 κούπα τριμμένο κίτρινο τυρί
1 κουταλιά ψιλοκομμένος μαϊντανός
2 κουταλιές γάλα
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς. Κόβουμε τις φέτες του ζαμπόν έτσι ώστε να δημιουργηθεί στεφάνι γύρω από τα φορμάκια για μάφφιν. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά καλά, προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι, τον μαϊντανό και το γάλα και χτυπάμε ξανά. Κρατώντας προσεκτικά το ζαμπόν ρίχνουμε το μείγμα του αυγού να μοιραστεί στα 8 φορμάκια για μάφφινς. Μοιράζουμε εξ ίσου και το τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε για είκοσι περίπου λεπτά μέχρι να ψηθούν οι ομελέτες μας. Ξεφορμάρουμε προσεκτικά και σερβίρουμε τα ατομικά ομελετάκια μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment