Κατσικάκι με ντομάτες

Last modified date

Lamb, Meat

Κατσικάκι με ντομάτες

Μια συνταγή με λίγα και απλά υλικά για κατσικάκι στην κατσαρόλα με ντομάτες. Εύκολη, γρήγορη μα πάνω απ’ όλα πεντανόστιμη. Δοκιμάστε την με την πρώτη ευκαιρία.

Υλικά:

1 1/2 κιλό κατσικάκι
1/2 κιλό ντομάτες
2 κρεμμύδια ξερά
1 ποτήρι λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Δεντρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά και κόβουμε το κρέας σε κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και σε αυτό τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα. Μόλις ροδίσουν ελαφρά ρίχνουμε μέσα το κρέας και το τσιγαρίζουμε από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το δεντρολίβανο και τις ντομάτες τριμμένες. Βράζουμε το φαγητό μας με σκεπασμένη την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment