Πασσά κιοφτές (πασά κεφτέ), της Δέσποινας (Θρακιώτικη συνταγή)

Last modified date

Meat, Balls

Πασσά κιοφτές (πασά κεφτέ), της Δέσποινας (Θρακιώτικη συνταγή)

Πασσά κιοφτές ο Θρακιώτικος, με την συνταγή της Δέσποινας Χατζηαθανασίου. Νοστιμότατος!!!

Υλικά:

Μισό κιλό κιμά χοιρινό
1 κιλό κρεμμύδια σε ροδέλες
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ
Αλάτι, πιπέρι, δυόσμο
2 δαφνόφυλλα
1 σκελίδα σκόρδο

Εκτέλεση:

1. Ρίχνουμε το λάδι, τις ροδέλες κρεμμύδι και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε.
2. Πλάθουμε σε μπαλάκια τον κιμά με το αλατοπίπερο και τον δυόσμο και τα βάζουμε πάνω από τα κρεμμύδια.
3. Ρίχνουμε τέλος τον πελτέ και τα δαφνόφυλλα. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε κάθε λίγο νεράκι.
4. Σερβίρεται με πιλάφι… τέλειο!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Δέσποινα Χατζηαθανασίου και την ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment