Κουνέλι στην κατσαρόλα

Αν σας αρέσει το κρέας του κουνελιού, δοκιμάστε την συνταγή που σας προτείνουμε. Τα κρεμμύδια, το σκόρδο και ιδιαίτερα το δεντρολίβανο απογειώνουν την γεύση του πιάτου αυτού

Γράφει: Matia Gr
Κουνέλι στην κατσαρόλα

Υλικά:

1 κουνέλι σε μερίδες
4 κρεμμύδια ξερά
4 σκελίδες σκόρδο
4 κλαράκια δεντρολίβανο
1 κρασοπότηρο κρασί
2 κουταλιές μαργαρίνη
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε σκόρδα και κρεμμύδια χωρίς να τα κόψουμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την μαργαρίνη να κάψει και σε αυτήν τσιγαρίζουμε από όλες τις πλευρές τα κομμάτια του κουνελιού. Κατόπιν προσθέτουμε το κρασί, αλάτι, πιπέρι, το δεντρολίβανο, τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και ένα ποτήρι νερό. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το κουνέλι μας να βράσει σε χαμηλή φωτιά ελέγχοντάς το που και που για υγρά και γυρίζοντας λίγο τα κομμάτια του. Σερβίρουμε μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα