Ματιά

Χοιρινό στη λαδόκολλα

Δώστε ξεχωριστή γεύση στο χοιρινό κρέας με αυτή την νόστιμη και εύκολη στην παρασκευή της συνταγή.

Χοιρινό στη λαδόκολλα

Υλικά:

1 1/2 κιλό χοιρινό ψαχνό
350γρ. γραβιέρα
3 μεγάλες πατάτες
3 μεγάλα κρεμμύδια
4-6 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές μουστάρδα
Θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Κόβουμε το κρέας μας σε κομμάτια. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα χοντροκόβουμε. Κόβουμε σε μεγαλούτσικα κυβάκια τη γραβιέρα. Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε μια λεκάνη και τα ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε 3 τουλάχιστον λαδόκολλες μέσα σε ένα ταψί και πάνω τους ρίχνουμε το φαγητό μας. Τυλίγουμε καλά σε πακέτο και δένουμε με σπάγκο. Ψήνουμε για περίπου τρεις ώρες στους 180 βαθμούς. Για να πάρει όμορφο χρώμα το φαγητό μας ανοίγουμε το πακέτο και ψήνουμε για άλλη μισή ώρα.

Σχετικά άρθρα