Κοκκινιστό μοσχάρι με πουρέ πατάτας .: Κρεατικά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Κοκκινιστό μοσχάρι με πουρέ πατάτας

Υλικά: 1250 gr μοσχάρι (ποντίκι) 3 κρεμμύδια ξερά 1 κονκασέ 6 κόκκους μπαχάρι Αλάτι, πιπέρι Ελαιόλαδο Εκτέλεση: Ετοιμάζουμε τον πουρέ πατάτας ακολουθώντας τις οδηγίες της συνταγής που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ! Στην […]

Γράφει: Matia Gr
Κοκκινιστό μοσχάρι με πουρέ πατάτας
Υλικά:

1250 gr μοσχάρι (ποντίκι)
3 κρεμμύδια ξερά
1 κονκασέ
6 κόκκους μπαχάρι
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε τον πουρέ πατάτας ακολουθώντας τις οδηγίες της συνταγής που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ!
Στην συνέχεια θα ετοιμάσουμε το κοκκινιστό μας: Κόβουμε το κρέας μας σε μικρές μερίδες. Κόβουμε σε μέτρια κομμάτια τα κρεμμύδια μας. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και μετά προσθέτουμε το κρέας και το γυρνάμε έτσι ώστε να τσιγαριστεί απ’ όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, την ψιλοκομμένη ντομάτα (κονκασέ) και λίγο νερό και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά με σκεπασμένη κατσαρόλα. Το μαγειρεύουμε μέχρι που να δέσει κάπως η σάλτσα του.
Εκτός από τον εύκολο και γρήγορο πουρέ που αναφέρουμε στην αρχή της συνταγής, μπορούμε το κοκκινιστό μας να το συνοδεύσουμε με ρύζι, μακαρόνια, κτλ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.