Μπαλάκια κεφτεδάκια .: Διάφορα φαγητά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Μπαλάκια κεφτεδάκια

Μπαλάκια κεφτεδάκια για μικρούς και μεγάλους! Για το πικ νικ, την παραλία, την βόλτα, το σχολείο, το πάρτυ, και το παιδικό πάρτυ, την δουλειά και το μπουφέ. Δοκιμάστε τα και θα δείτε πως πάνε παντού και αρέσουν σε όλους!

Γράφει: Matia Gr
Μπαλάκια κεφτεδάκια

Μπαλάκια κεφτεδάκια

Υλικά:

1/2 κιλό ζύμη
12 κεφτεδάκια
200ml σάλτσα για μακαρόνια
Τριμμένο κίτρινο τυρί

Εκτέλεση:

Απλώνουμε την ζύμη μας σε μια ευθεία επιφάνεια και την κόβουμε σε 12 ίσα κομμάτια. Πάνω σε κάθε κομμάτι απλώνουμε λίγη σάλτσα ντομάτας για μακαρόνια και βάζουμε πάνω της ένα κεφτεδάκι. Πασπαλίζουμε με λίγο κίτρινο τυρί και σκεπάζουμε προσεκτικά με την ζύμη ώστε να μην μπορεί να βγει έξω η γέμιση. Πλάθουμε την παραγεμισμένη ζύμη μας σε μπαλάκια και τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν και τα μπαλάκια κεφτεδάκια μας είναι έτοιμα!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.