Μπιφτέκια σολομού, της Ελένης .: Θαλασσινά .: Ματιά
 

Μπιφτέκια σολομού, της Ελένης

Υλικά: 2 φιλέτα σολομού αρκετά μεγάλα και κομμένα σε μικρούς κύβους 2 μέτριες πατάτες τριμμένες στο χοντρό τρίφτη και στραγγισμένες πολύ καλά 1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Άνηθος Πιπέρι Σογιέλαιο 1 αυγό Αλεύρι Εκτέλεση: Ετοιμάζουμε […]

Γράφει: Matia Gr
Μπιφτέκια σολομού, της Ελένης
Υλικά:

2 φιλέτα σολομού αρκετά μεγάλα και κομμένα σε μικρούς κύβους
2 μέτριες πατάτες τριμμένες στο χοντρό τρίφτη και στραγγισμένες πολύ καλά
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Άνηθος
Πιπέρι
Σογιέλαιο
1 αυγό
Αλεύρι

Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε τα υλικά μας, ανακατεύουμε καλά να γίνουν μια λεία μάζα και πλάθουμε σε μεγάλα μπιφτέκια. Αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξουν περίπου μια ώρα. Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι να κάψει αρκετά. Αλευρώνουμε προσεκτικά και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και κάνουν κρουστά. Σερβίρουμε ζεστά και περιχύνουμε με λαδολέμονο. Καλή σας όρεξη!!!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ελένη Μαργελλου και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.