Ντιπ πιπεριάς .: Λαχανικά .: Ματιά
 

Ντιπ πιπεριάς

Υλικά: 6 κόκκινες πιπεριές φλωρίνης 1 φλιτζάνι μαγιονέζα Hellmanns 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές ξύδι αλάτι πιπέρι λίγο ελαιόλαδο Εκτέλεση: Αλείφουμε τις πιπεριές απ’ όλες τις πλευρές με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στο γκριλ […]

Γράφει: Matia Gr
Ντιπ πιπεριάς
Υλικά:

6 κόκκινες πιπεριές φλωρίνης
1 φλιτζάνι μαγιονέζα Hellmanns
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ξύδι
αλάτι
πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Αλείφουμε τις πιπεριές απ’ όλες τις πλευρές με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στο γκριλ και από τις δύο πλευρές μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους. Κατόπιν αφαιρούμε την φλούδα, το κοτσάνι και τους σπόρους και τις ανοίγουμε ώστε να βεβαιωθούμε ότι καθάρισαν καλά. Καθαρίζουμε τα σκόρδα, τα τοποθετούμε στο multi ή στο blender και τα πολτοποιούμε μαζί με το ξύδι. Τέλος προσθέτουμε και τις πιπεριές Φλωρίνης. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το αλάτι και το πιπέρι και προσθέτουμε και τον πολτό της πιπεριάς. Σερβίρουμε σε φρυγανιές ή φρυγανισμένο ψωμί.

  Γίγαντες σπέσιαλ
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.