
500 γρ. κατσικίσιο τυρί
1,5 κούπα φρέσκο γάλα
1 πιπεριά (ψιλοκομμένη)
3 αυγά
Πιπέρι
Άνηθος (προαιρετικά)
1 έτοιμο φύλλο κουρού
Σε ένα μπολ λιώνουμε το τυρί και προσθέτουμε το γάλα. Στη συνέχεια και ενώ ανακατεύουμε συνεχώς προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και τέλος τον άνηθο και το πιπέρι. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και απλώνουμε το φύλλο δημιουργώντας παράλληλα στις άκρες του κάποια τοιχώματα (ώστε να μην φεύγει το μείγμα) και προσθέτουμε την γέμιση. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, μέχρι να πάρει χρώμα το μείγμα μας.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Σάκης Πανταζόπουλος, και τον ευχαριστούμε πολύ.