Στραπατσάδα .: Διάφορα φαγητά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Στραπατσάδα

Υλικά: 4 αυγά 2 ώριμες μεγάλες ντομάτες Λίγη φέτα 4 κουταλιές γάλα Αλάτι, πιπέρι Ελαιόλαδο Εκτέλεση: Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες μας και τις κόβουμε σε τετράγωνα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο, βάζουμε μέσα τις […]

Γράφει: Matia Gr
Στραπατσάδα
Υλικά:

4 αυγά
2 ώριμες μεγάλες ντομάτες
Λίγη φέτα
4 κουταλιές γάλα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες μας και τις κόβουμε σε τετράγωνα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο, βάζουμε μέσα τις ντομάτες και τις αφήνουμε λίγο ανακατεύοντάς τες που και που, να πιουν λίγο τα υγρά τους. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε καλά τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι και την φέτα μας θρυμματισμένη. Ρίχνουμε το μίγμα των αυγών στο τηγάνι με την ντομάτα κι ανακατεύουμε συνεχώς. Τηγανίζουμε μέχρι να ψηθούν τα αυγά μας και η στραπατσάδα μας είναι έτοιμη.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.