Υλικά:
1 φάριν – απ
2 κούπες ζάχαρη
1 βιτάμ
2 κεσεδάκια των 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Το ξύσμα ενός πορτοκαλιού
4 αυγά
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το βιτάμ να μαλακώσει και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το ξύσμα, το γιαούρτι και το αλεύρι. Χτυπάμε το μείγμα για 4 λεπτά. Βουτυρώνουμε καλά και αλευρώνουμε μία φόρμα κέικ. Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και το ψήνουμε στους 175 βαθμούς για μία περίπου ώρα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.ΜΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΚ!!!!
Μένω στο εξωτερικο και δεν γνωρίζω τι είναι το Φαριν υρ
Καλησπέρα σας. Το φάριν απ είναι το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (για κέικ κτλ) και ένα πακέτο είναι 500 γρ. δηλαδή 1/2 κιλό. Σας ευχαριστούμε.