Υλικά:
2 αυγά
1 ποτήρι κρασιού ούζο
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Λίγο αλάτι
Μέλι
Ελαιόλαδο
Κανέλα
Καρύδι τριμμένο
Εκτέλεση:
Χτυπάμε με σύρμα τα αυγά, ρίχνουμε το ούζο και προσθέτουμε το αλεύρι ώσπου να γίνει ζύμη που πλάθεται. Ανοίγουμε φύλλο όσο μπορούμε πιο λεπτό και κόβουμε μικρά κομμάτια. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο ρολλάροντας τα κομμάτια.
Σε μια κατσαρόλα φτιάχνουμε το σιρόπι από ένα φλυτζάνι νερό και δύο μέλι. Μετά το σιρόπιασμα ρίχνουμε κανέλα και τριμμένο καρύδι.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Βούλα Τσολάκου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.