Εύκολη αλμυρή τάρτα με πιπεριές και μανιτάρια .: Αλμυρές πίτες .: Ματιά
 

Εύκολη αλμυρή τάρτα με πιπεριές και μανιτάρια

Ετοιμάστε αυτή την λαχταριστή αλμυρή τάρτα με τα χεράκια σας και απολαύστε την μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Γράφει: Matia Gr
Εύκολη αλμυρή τάρτα με πιπεριές και μανιτάρια
Υλικά:

1 φύλλο ζύμης για τάρτα Pillsbury
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
150γρ. φρέσκα μανιτάρια σε φετούλες
150γρ. μπέικον σε κύβους
150γρ. μπλου τσιζ
400γρ. κρέμα γάλακτος
4 αυγά
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τις πιπεριές σε κύβους. Αφήνουμε το φύλλο ζύμης εκτός ψυγείου να μαλακώσει. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τις πιπεριές, τα μανιτάρια και το μπέικον. Ψιλοκόβουμε το μπλου τσιζ σε ένα μπωλ και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε το φύλλο ζύμης σε αντικολλητικό ταψί ή ταρτιέρα, στον πάτο άλλα και στα τοιχώματα γύρω γύρω ώστε να κρατήσει την γέμιση. Τρυπάμε με ένα πιρούνι αραιά όλη την επιφάνεια του φύλλου τάρτας. Αδειάζουμε τα υλικά από το τηγάνι πάνω στη ζύμη και περιχύνουμε με το μείγμα της κρέμας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις στους 180 βαθμούς στη χαμηλή θέση για περίπου 35-40 λεπτά μέχρι να στέκεται η γέμιση και να αποκτήσει υφή μπισκότου η ζύμη της τάρτας.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.