Γεμιστές πιπεριές αλλαντικών, της Σπυριδούλας .: Λαχανικά .: Ματιά
 

Γεμιστές πιπεριές αλλαντικών, της Σπυριδούλας

Υλικά: 1/2 κιλό πιπεριές πράσινες μακρόστενες 200 γρ. τυρί ένταμ 200 γρ. πάριζα 1 κρέμα γάλακτος μέτρια Εκτέλεση: Κόβουμε τις πιπεριές από την πάνω πλευρά, τις καθαρίζουμε από τα σπόρια και τις πλένουμε καλά. […]

Γράφει: Matia Gr
Γεμιστές πιπεριές αλλαντικών, της Σπυριδούλας
Υλικά:

1/2 κιλό πιπεριές πράσινες μακρόστενες
200 γρ. τυρί ένταμ
200 γρ. πάριζα
1 κρέμα γάλακτος μέτρια

Εκτέλεση:

Κόβουμε τις πιπεριές από την πάνω πλευρά, τις καθαρίζουμε από τα σπόρια και τις πλένουμε καλά. Τις τοποθετούμε στο ταψί, κόβουμε το τυρί και το ζαμπόν σε λωρίδες και γεμίζουμε τις πιπεριές με 1 λωρίδα τυρί και 1 λωρίδα ζαμπόν (στην κάθε πιπεριά). Τις γεμίζουμε όλες και από πάνω ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να δούμε να ροδίσουν.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Σπυριδούλα, και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.