Κεφτεδάκια σόγιας, από τον Γέροντα Παρθένιο .: Vegan .: Ματιά
 

Κεφτεδάκια σόγιας, από τον Γέροντα Παρθένιο

Κεφτεδάκια σόγιας, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

Κεφτεδάκια σόγιας, από τον Γέροντα Παρθένιο
Κεφτεδάκια σόγιας από τον Γέροντα ΠαρθένιοΚεφτεδάκια σόγιας από τον Γέροντα Παρθένιο

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Υλικά:

200γρ. βιολογική σόγια
150γρ. βρώμη
2 κρεμμύδια τριμμένα
2 καρότα τριμμένα
2 κ.σ. μουστάρδα
3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
100γρ. φρυγανιά
1 πιπεριά κόκκινη τριμμένη
1 ντομάτα τριμμένη
2 κολοκυθάκια τριμμένα
Λίγο μαϊντανό
Πάπρικα
Καυτερό
Λίγο αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο
Αλεύρι

Εκτέλεση:

Μουλιάζουμε τη σόγια σε 600γρ. νερό και αφού φουσκώσει την στραγγίζουμε. Σε μια μπασίνα βάζουμε όλα μας τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά. Βάζουμε στο ψυγείο το μείγμα για μία ώρα να σταθεί. Κατόπιν πλάθουμε κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει και σε αυτό τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μας. Όταν τηγανιστούν τα αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το πολύ λάδι.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.