Κουνουπίδι καπαμά στο φούρνο, από τον Γέροντα Παρθένιο .: Vegan .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Κουνουπίδι καπαμά στο φούρνο, από τον Γέροντα Παρθένιο

Κουνουπίδι καπαμά στο φούρνο, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΑΠΑΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΑΠΑΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Υλικά:

2 κουνουπίδια
2 κρεμμύδια ξερά μεγάλα
3-4 σκελίδες σκόρδο
4-5 ντομάτες τριμμένες
Λίγη σάλτσα ντομάτας
Λίγη κανέλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Λεμόνι

Εκτέλεση:

Σε μια γάστρα βάζουμε βάζουμε όλα μας τα υλικά, λίγο νεράκι, ανακατεύουμε καλά, σταυρώνουμε το φαγητό μας και ψήνουμε στο φούρνο για 50 λεπτά της ώρας με τη γάστρα σκεπασμένη. Σερβίρουμε στύβοντας λίγο λεμόνι και ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.