Κρεμμυδάκια με αυγά στο τηγάνι .: Διάφορα φαγητά .: Ματιά
 

Κρεμμυδάκια με αυγά στο τηγάνι

Με κρεμμυδάκια και αυγά μπορείτε να φτιάξετε ένα πεντανόστιμο και γρήγορο πιάτο που θα σερβιριστεί είτε ως ορεκτικό είτε θα αποτελέσει ένα ελαφρύ γεύμα.

Γράφει: Matia Gr
Κρεμμυδάκια με αυγά στο τηγάνι
Υλικά:

2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα
4 αυγά
Λίγο ουίσκι
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια μας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε λεπτές σχετικά ροδέλες. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει. Ρίχνουμε μέσα τα κρεμμυδάκια μας με λίγο αλατάκι και ανακατεύοντας που και που τα αφήνουμε να τσιγαριστούν καλά μέχρι να μαραθούν και να ψιλοαρπάξουν λίγο στις άκρες τους. Τότε τα σβήνουμε με λίγο ουίσκι. Στο μεταξύ έχουμε χτυπήσει τα αυγά μας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι σε ένα μπωλάκι και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι ανακατεύοντας πολύ καλά. Μόλις μαγειρευτεί και το αυγό μας, και πάρει το φαγητό μας μορφή ομελέτας, αποσύρουμε από τη φωτιά, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε. Καλή σας όρεξη!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.