Μακαρονάδα τσουχτή, από τον Γέροντα Παρθένιο .: Ζυμαρικά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Μακαρονάδα τσουχτή, από τον Γέροντα Παρθένιο

Μακαρονάδα τσουχτή, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΣΟΥΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΣΟΥΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Υλικά:

Μακαρόνια χοντρά
Μυζήθρα ξερή
Αυγά
Χοιρινό καπνιστό
Ελαιόλαδο
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο πακέτο τους. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και μέσα του τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά τα αυγά μας, μέχρι να γίνουν μάτια. Σε ένα άλλο τηγάνι (μεγαλύτερο) βάζουμε επίσης ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει. Προσθέτουμε το χοιρινό και το τσιγαρίζουμε ελαφρά. Κατόπιν προσθέτουμε τη μυζήθρα και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει το τυρί μας χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μακαρόνια μας και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σερβίρουμε μια γενναία μερίδα σε ρηχό πιάτο τοποθετώντας πάνω από τα τσουχτά μακαρόνια μας -από την Μάνη- τα αυγά, πασπαλίζοντας με λίγο πιπεράκι.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.