Πέννες με λαχανικά, της Βάσως .: Ζυμαρικά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Πέννες με λαχανικά, της Βάσως

Υλικά: 1 κιλό πέννες 2-3 ντομάτες Μπρόκολο, κουνουπίδι και καρότα (κατεψυγμένα) 1/2 Pummaro 1 κρέμα γάλακτος Αλάτι, πιπέρι Λίγο ελαιόλαδο Εκτέλεση: Βράζουμε τις πέννες. Έπειτα σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και μόλις ζεστάνει […]

Γράφει: Matia Gr
Πέννες με λαχανικά, της Βάσως
Υλικά:

1 κιλό πέννες
2-3 ντομάτες
Μπρόκολο, κουνουπίδι και καρότα (κατεψυγμένα)
1/2 Pummaro
1 κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Βράζουμε τις πέννες. Έπειτα σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λάδι και μόλις ζεστάνει προσθέτουμε τις ντομάτες, που έχουμε ήδη ξεφλουδίσει και λιώσει στο μπλέντερ, και το Pummaro. Προσθέτουμε ένα ποτηράκι νερό και περιμένουμε να πάρουν μία βράση για 10 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και περιμένουμε μέχρι να μαλακώσουν (αν είναι φρέσκα τα έχουμε καλοβράσει από πριν μόνα τους). Στο τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε μέχρι να σωθεί. Καλή επιτυχία!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Βάσω Πετροπούλου και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.