1 1/2 κιλό φιλέτο πέρκας κατεψυγμένης
1 1/2 κιλό πατάτες
3 κρεμμύδια
1 κούπα λάδι
2 κουτιά ψιλοκομμένης ντομάτας
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι Πιπέρι
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε στρογγυλές φέτες τις πατάτες. Λαδώνουμε καλά ένα πυρέξ και τις στρώνουμε μέσα. Αλατίζουμε ελαφρά και στρώνουμε πάνω τους μια στρώση από κρεμμύδια κομμένα όπως στη χωριάτικη σαλάτα. Πάνω από τα κρεμμύδια προσθέτουμε λίγο λάδι. Ρίχνουμε λίγο μαϊντανό και το ένα κουτί ψιλοκομμένης ντομάτας. Κόβουμε σε κομμάτια την πέρκα και την στρώνουμε από πάνω. Αλατίζουμε, πιπερώνουμε και λαδώνουμε καλά. Από πάνω βάζουμε άλλη μια στρώση κομμένα κρεμμύδια, μαϊντανό και το άλλο κουτί ψιλοκομμένης ντομάτας προσέχοντας έτσι ώστε να καλύπτει καλά τα κομμάτια του ψαριού. Αλατίζουμε πιπερώνουμε και λαδώνουμε ξανά. Ψήνουμε στους 220°C μέχρι το φαγητό μας να μείνει χωρίς πολλά υγρά.