Μαλακά μπισκότα

Μαλακά μπισκότα

Φτιάξτε λαχταριστά μαλακά μπισκοτάκια. Επειδή εξαφανίζονται στο λεπτό πιθανόν να χρειαστείτε διπλή δόση… και βάλε!

Υλικά:

300γρ. αλεύρι
150γρ. ζάχαρη
100γρ. μαργαρίνη
3 αυγά
1 κουταλιά κακάο σκόνη
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση:

Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια και το κακάο. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη σε ένα μίξερ μέχρι να ανακατευτούν καλά. Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και στη συνέχεια ανακατεύουμε μέσα στο μείγμα μας το μείγμα του αλευριού. Πλάθουμε τα μπισκότα μας και τα αραδιάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί. Τα ψήνουμε στους 175 βαθμούς για ένα τέταρτο της ώρας περίπου. Αφήνουμε να στεγνώσουν πάνω σε σχάρα και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.

Σχετικά άρθρα