Κοτόπουλο αλα κρεμ, της Χαρούλας .: Πουλερικά .: Ματιά
 

Κοτόπουλο αλα κρεμ, της Χαρούλας

Μια πολύ νόστιμη συνταγή για κοτόπουλο είναι το κοτόπουλο αλα κρεμ. Με τη συνταγή που μας έστειλε η Χαρούλα Ραγιά θα μπορούμε να γευόμαστε το κοτόπουλο αλα κρεμ στο σπίτι μας

Γράφει: Matia Gr
Κοτόπουλο αλα κρεμ, της Χαρούλας
Υλικά:

Στήθος κοτόπουλο
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
1 κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο
1 μέτριο κρεμμύδι
1 ποτήρι λευκό κρασί
2 καρότα
Αλάτι, πιπέρι, κανέλα
1 κουταλιά βούτυρο

Εκτέλεση:

Κόβουμε το στήθος σε μικρά κομματάκια, τρίβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στον τρίφτη. Κόβουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές μέτρια κομμάτια, και τα καρότα στρογγυλά.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Αφού ροδίσουν ρίχνουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Τα αφήνουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε το κοτόπουλο μαζί με το κρασί, τα καρότα, αλάτι, πιπέρι, λίγη κανέλα. Τα αφήνουμε να βράσουν για 40 λεπτά. Αφού βράσουν και απορροφηθεί λίγο το κρασί, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
Καλή επιτυχία

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Χαρούλα Ραγιά, και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.