Φρυγανισμένο ψωμί με γραβιέρα

Είτε ως ορεκτικό είτε ως κολατσιό θα σας καταπλήξει!

Γράφει: Matia Gr
Φρυγανισμένο ψωμί με γραβιέρα
Tags

Υλικά:

1 φρατζόλα χωριάτικο ψωμί κομμένη σε πάρα πολύ λεπτές φέτες
250γρ. τριμμένο τυρί γκρουγιέρ ή γραβιέρα ή άλλο σκληρό τυρί με έντονη γεύση
1/3 κούπας ελαιόλαδο

Πατήστε "Μου αρέσει" για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι!

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς. Απλώνουμε τις φέτες του ψωμιού πάνω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Με πινέλο απλώνουμε λίγο λάδι πάνω στο ψωμί και πασπαλίζουμε με το τυρί. Ψήνουμε μέχρι το ψωμί να χρυσίσει και το τυρί να λιώσει. Κόβουμε σε ασήμετρα κομμάτια τις φέτες του ψωμιού και σερβίρουμε. Τρώγεται εξίσου καλά ζεστό ή κρύο. Καλή απόλαυση!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα