Πατατοαυγουλοσαλάτα, της Βαρβάρας

Πατατοαυγουλοσαλάτα, της Βαρβάρας

Σας έχουν μείνει κόκκινα αυγά από το Πάσχα και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Ετοιμάστε την συνταγή που μας έστειλε η Βαρβάρα Ταβλαρίδου και θα απολαύσετε μια εξαίσια πατατοαυγουλοσαλάτα!

Υλικά:

3 αυγά κόκκινα καθαρισμένα
2 μεγάλες πατάτες βρασμένες
1 ντομάτα
1 ξερό κρεμμύδι
1 φρέσκο κρεμμύδι
10 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
150γρ. τυρί κομμένο σε κυβάκια
1 ματσάκι άνηθο
3 γενναίες κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας λάδι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
Αλάτι

Εκτέλεση:

Απλά ανακατεύω όλα μαζί τα υλικά που πρέπει να είναι είτε ψιλοκομμένα είτε κομμένα σε κύβους. Τη τοποθετώ στο ψυγείο και μετά από 2 ωρίτσες την απολαμβάνω με κρύα μπύρα ή με δροσερό ροζέ κρασάκι. Έτσι λοιπόν κάνω ανακύκλωση των αυγών του Πάσχα. Καλή όρεξη.

Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Βαρβάρα Ταβλαρίδου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment