Ντρέσινγκ για ψητά και σαλάτες

Ντρέσινγκ για ψητά και σαλάτες

Ένα απλό ντρέσινγκ που πάει σε κρέας, χόρτα και σαλάτες και δίνει μοναδική γεύση.

Υλικά:

1 κούπα ελαιόλαδο
1/2 κούπα χυμό λεμονιού
4-6 σκελίδες σκόρδο
2-3 κουταλάκια ρίγανη ξερή
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε μαζί όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα παχύρρευστο ντρέσινγκ. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για μοναδική γεύση στα κρέατα σχάρας, στα χόρτα και στις σαλάτες μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment