
4 καρότα
2 κολοκυθάκια
2 μπουκέτα μπρόκολα
1 κρεμμύδι
1-2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας σόγια σος
Ελαιόλαδο
Λίγο χυμό λεμονιού
Αλάτι και πιπέρι
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά μας και τα χοντροκόβουμε. Πολτοποιούμε το σκόρδο. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα καρότα ανακατεύοντας συχνά. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια με το μπρόκολο και το σκόρδο. Καπακώνουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Ρίχνουμε τη σόγια σος και χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.