
1 κοτόπουλο
350 γρ. τυρί φέτα
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι πιπέρι ρίγανη
Πλένουμε το κοτόπουλο και το αλατοπιπερώνουμε μέσα έξω. Σε ένα μπωλάκι θρυματίζουμε 200 γρ. φέτας και την ανακατεύουμε με το σκόρδο και τη ρίγανη. Κατόπιν γεμίζουμε το κοτόπουλο με το μείγμα αυτό και το ράβουμε. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο με λίγο λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο νερό και το αφήνουμε να βράσει με καπακωμένη κατσαρόλα. Λίγο πριν γίνει ρίχνουμε την υπόλοιπη φέτα θρυματισμένη και συνεχίζουμε το βράσιμο για λίγο ακόμη.