Μείγμα μπαχαρικών για κοκκινιστό κρέας ή κοτόπουλο .: Διάφορες Συνταγές .: Ματιά
 

Μείγμα μπαχαρικών για κοκκινιστό κρέας ή κοτόπουλο

Υλικά: Σκόρδο σε σκόνη Μοσχοκάρυδο Γαρύφαλλο Κανέλα Μπαχάρι Πάπρικα Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Αναμειγνύουμε καλά τα μπαχαρικά μας. Προσέχουμε το γαρύφαλλο να είναι σε μικρή ποσότητα γιατί αλλιώς θα πικρίσει το φαγητό μας. Εάν το […]

Γράφει: Matia Gr
Μείγμα μπαχαρικών για κοκκινιστό κρέας ή κοτόπουλο
Υλικά:

Σκόρδο σε σκόνη
Μοσχοκάρυδο
Γαρύφαλλο
Κανέλα
Μπαχάρι
Πάπρικα
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Αναμειγνύουμε καλά τα μπαχαρικά μας. Προσέχουμε το γαρύφαλλο να είναι σε μικρή ποσότητα γιατί αλλιώς θα πικρίσει το φαγητό μας. Εάν το μπαχάρι είναι άκοπο το θρυμματίζουμε στο γουδί. Επίσης εάν το μοσχοκάρυδο είναι ολόκληρο το τρίβουμε στον τρίφτη. Τοποθετούμε το μείγμα μας σε γυάλινο βαζάκι και χρησιμοποιούμε κάθε φορά που θέλουμε να φτιάξουμε κοκκινιστό.
Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε μια κατασκευή για όμορφα βαζάκια που εκτός από νοστιμιά στο φαγητό σας θα ομορφύνουν και την κουζίνα σας!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.