Μοσχαράκι με λαχανικά .: Ζυμαρικά .: Ματιά
 

Μοσχαράκι με λαχανικά

Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες της συνταγής αυτής και θα γευθείτε μοσχαράκι με λαχανικά, έτσι όπως δεν το έχετε ξαναφάει.

Γράφει: Matia Gr
Μοσχαράκι με λαχανικά
Υλικά:

1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος
1/2 κιλό κολοκυθάκια
1/2 κρεμμυδάκια μικρά
1/2 καροτάκια
1 κύβος λαχανικών
2 κουταλιές γούστερ σος
1 κουταλιά σόγια σος
6 κουταλιές βούτυρο γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρέας, κομμένο σε μπουκιές, σε λίγο ελαιόλαδο από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα. Αλατίζουμε, πιπερώνουμε, ρίχνουμε τις δύο σος, νερό και τον κύβο και τα αφήνουμε σκεπασμένα να σιγοβράσουν για μία τουλάχιστον ώρα. Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο γάλακτος και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, τα καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια και τα κολοκυθάκια σε ροδέλες. Τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη, τα ανακατεύουμε προσεκτικά και συνέχεια μέχρι να πάρουν χρώμα και να καραμελώσουν. Μόλις μαγειρευτεί το κρέας μας ρίχνουμε στην κατσαρόλα και τα λαχανικά μας, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.