Μπισκοτομιλφέιγ, της Αθανασίας .: Γλυκά .: Ματιά
 

Μπισκοτομιλφέιγ, της Αθανασίας

Υλικά: 3 πακέτα Πτι Μπερ Παπαδοπούλου 2 κουτιά Μόρφατ σαντιγί 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα Κακάο Ζάχαρη Νερό Εκτέλεση: Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι 2 ποτήρια νερό, 2 κουταλιές της σούπας κακάο και 1 κουταλιά της […]

Γράφει: Matia Gr
Μπισκοτομιλφέιγ, της Αθανασίας
Υλικά:

3 πακέτα Πτι Μπερ Παπαδοπούλου
2 κουτιά Μόρφατ σαντιγί
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
Κακάο
Ζάχαρη
Νερό

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι 2 ποτήρια νερό, 2 κουταλιές της σούπας κακάο και 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη. Τα ζεσταίνουμε ελαφρώς μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και βουτάμε τα πτι-μπερ στρώνοντάς τα σε ένα πυρέξ. Πριν όμως έχουμε χτυπήσει το γάλα με τη σαντιγί καλά στο μίξερ. Στρώνουμε λοιπόν μια στρώση πτι-μπερ μια κρέμα, και τελειώνουμε την τελευταία στρώση με κρέμα ρίχνοντας από πάνω τριμμένο μπισκότο. Το γλυκό θέλει ψυγείο για 6-8 ώρες συντήρηση και όχι κατάψυξη.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Αθανασία Κουνούπη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.