Χοιρινές μπριζόλες στον φούρνο για λιχούδηδες, της Ελίνας .: Κρεατικά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Χοιρινές μπριζόλες στον φούρνο για λιχούδηδες, της Ελίνας

Άλλη μια συνταγή για λιχούδηδες. Αυτή τη φορά, μπριζόλες χοιρινές, αλλά όχι σκέτες… δείτε τη συνταγή, ετοιμάστε την και καλή σας όρεξη!!!

Γράφει: Matia Gr
Χοιρινές μπριζόλες στον φούρνο για λιχούδηδες, της Ελίνας
Υλικά:

Χοιρινές μπριζόλες
Κρεμμύδια
Ντομάτες
Τυρί Gouda
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Αλατοπιπερώνετε τις μπριζόλες, τις αλείφετε ελάχιστα με λίγο ελαιόλαδο και στον φούρνο στους 180-190 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν. Στην διάρκεια τις γυρνάτε μια φορά για να ψηθεί και η άλλη πλευρά.
Γύρω στα 15 λεπτάκια πριν σβήσετε τον φούρνο, βάζετε λεπτά κομμένες φετούλες κρεμμυδιού σε κάθε μπριζόλα από πάνω όπως επίσης και φετούλες ντομάτας, αφήνετε λίγα λεπτάκια να μαραθούν και τέλος βάζετε πάνω στην κάθε μια μπριζόλα φέτες τυρί Gouda, για σχεδόν 1 με 2 λεπτάκια και έτοιμες!!
Γίνονται πεντανόστιμες και δροσερές γιατί τραβάνε τα υγρά του κρεμμυδιού και της ντομάτας και δεν στεγνώνουν! Καλή σας όρεξη.

Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Ελίνα, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.