1 κούπα νερό
1 κύβο ζωμό κότας
1 κουταλάκι μαργαρίνη
100γρ. πουρέ καρότου
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
6 λουκάνικα
Μαϊντανό ή βρασμένο μπρόκολο
Βράζουμε τα λουκάνικα και τα στραγγίζουμε. Στη συνέχεια βράζουμε τα καρότα σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα κάνουμε πουρέ. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τον κύβο, την μαργαρίνη και τον πουρέ καρότου και τα βράζουμε. Μόλις βράσουν χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε το αλεύρι λίγο λίγο ώστε να μην σβολιάσει, ανακατεύοντας συνεχώς. Θα πάρουμε μια ζύμη μαλακή. Την αφήνουμε να κρυώσει και στη συνέχεια αλείφουμε τα χέρια μας με μαργαρίνη και την ζυμώνουμε λίγο να γίνει εύπλαστη και ομαλή. Κρύβουμε τα λουκάνικα μέσα σε λίγη από τη ζύμη μας ίσα να πάρει το σχήμα του καρότου. Τηγανίζουμε τα καρότα έκπληξη σε καυτό λάδι και τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας. Στη συνέχεια τους βάζουμε φυλλαράκια μαϊντανού ή βρασμένα φουντάκια μπρόκολου.