Κοτόπουλο με σπανάκι και μπρόκολο στη στιγμή .: Πουλερικά .: Ματιά
 

Κοτόπουλο με σπανάκι και μπρόκολο στη στιγμή

Με την ονειρεμένη γεύση του αυτό το κοτόπουλο θα συνοδεύσει άριστα το ρύζι ή τα ζυμαρικά σας, δημιουργώντας ένα πιάτο που θα ενθουσιάσει όποιον το γευτεί!

Γράφει: Matia Gr
Κοτόπουλο με σπανάκι και μπρόκολο στη στιγμή
Υλικά:

1 μεγάλο φιλέτο στήθους κοτόπουλου
250γρ. σπανάκι
250γρ. μπρόκολο
100γρ. κριμ τσιζ
1/2 κούπα ντομάτες ψιλοκομμένες ή κονκασέ
1/2 κούπα τριμμένα κίτρινα τυριά
4-6 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κουταλάκι ιτάλιαν μιξ
Ελαιόλαδο
Λίγο μπούκοβο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια το κοτόπουλο. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στη κατσαρόλα μας να ζεσταθεί και όταν αυτό γίνει ρίχνουμε τα κομματάκια του κοτόπουλου. Τα ανακατεύουμε καλά για πέντε – έξι λεπτά να χρυσίσει το κοτόπουλο. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμη να πάρει άρωμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μπαχαρικά μας, το μπρόκολο και το σπανάκι και μαγειρεύουμε λίγο ακόμη. Τέλος ρίχνουμε το τυρί και το κριμ τσιζ και μαγειρεύουμε για τρία – τέσσερα λεπτά. Το κοτόπουλο είναι έτοιμο να το γευτούμε και να το απολαύσουμε συνοδεύοντάς το με ρύζι, ζυμαρικά κ.α.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.