Κρεατόσουπα .: Κρεατικά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Κρεατόσουπα

Υλικά: 1 κιλό ποντίκι μοσχάρι 1 – 2 φλιτζάνια ρύζι γλασσέ ή καρολίνα 1/2 ματσάκι σέλινο 3 καρότα 2 κρεμμύδια ξερά μεγάλα 2 πατάτες Αλάτι, πιπέρι Ελαιόλαδο Εκτέλεση: Καθαρίζουμε και κόβουμε τα καρότα σε […]

Γράφει: Matia Gr
Κρεατόσουπα
Υλικά:

1 κιλό ποντίκι μοσχάρι
1 – 2 φλιτζάνια ρύζι γλασσέ ή καρολίνα
1/2 ματσάκι σέλινο
3 καρότα
2 κρεμμύδια ξερά μεγάλα
2 πατάτες
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα καρότα σε ροδέλες, τα κρεμμύδια και τις πατάτες σε κυβάκια και το σέλινο το ψιλοκόβουμε. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε καλά το κρέας σε μπόλικο νερό. Κατά τη διάρκεια του βρασμού αφαιρούμε τον αφρό που δημιουργείται. Αυτό γίνεται πιο σωστά και πιο εύκολα αν με το που ξεκινήσει για τα καλά ο βρασμός, χαμηλώσουμε τη φωτιά. Όταν ξαφρίσουμε το κρέας και έχει ήδη μισομαγειρευτεί, ρίχνουμε μέσα τα λαχανικά μας, το ρύζι, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο. Συνεχίζουμε το βρασμό μέχρι να γίνει και το ρύζι και η σούπα μας είναι έτοιμη!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.