Λαχανοντολμάδες στην κατσαρόλα ή στο ταψί, από τον Γέροντα Παρθένιο .: Διάφορα φαγητά .: Ματιά
 

Λαχανοντολμάδες στην κατσαρόλα ή στο ταψί, από τον Γέροντα Παρθένιο

Λαχανοντολμάδες στην κατσαρόλα ή στο ταψί, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

Λαχανοντολμάδες στην κατσαρόλα ή στο ταψί, από τον Γέροντα Παρθένιο
Λαχανοντολμάδες από τον Πατέρα ΠαρθένιοΛαχανοντολμάδες από τον Πατέρα Παρθένιο

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Υλικά:

1 λάχανο
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
250γρ. ρύζι Καρολίνα
Κρεμμύδια τριμμένα
Καρότα τριμμένα
Μαϊντανός
Άνηθος
Αυγά
Κονκασέ
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Βράζουμε το λάχανο από την προηγουμένη ημέρα και ξεχωρίζουμε τα φύλλα του. Το φυλάμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα αρχίσουμε να μαγειρεύουμε τους λαχανοντολμάδες μας. Σε μια λεκάνη βάζουμε τον κιμά και μέσα σπάμε τα αυγά μας. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο, το μαϊντανό, τον άνηθο, το ρύζι, το πιπέρι, το αλάτι, ελαιόλαδο και λίγο νεράκι. Ζυμώνουμε με τα χέρια μας πολύ καλά. Τυλίγουμε τα ντολμαδάκια μας όπως φαίνεται στο βίντεο. Τοποθετούμε τους ντολμάδες μας στην κατσαρόλα ή στο ταψί μας, και μαγειρεύουμε.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.