1/2 κιλό μικρά ζυμαρικά (φιογκάκια, κοφτό, τριβελάκι)
2 1/2 κούπες τριμμένα κίτρινα τυριά
1 κούπα τυρί φέτα
1 κούπα γάλα
4 αυγά
1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
1/2 κούπα χοιρινή ωμοπλάτη
Λίγο μαϊντανό
Λίγο δυόσμο
Λίγη μαργαρίνη
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό και μόλις γίνουν al dente τα σουρώνουμε. Αλείφουμε ένα πυρέξ με τη μαργαρίνη και φτιάχνουμε μια στρώση με την τριμμένη φρυγανιά. Σε ένα ευρύχωρο μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά και το γάλα, προσθέτουμε το μαϊντανό το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και τη χοιρινή ωμοπλάτη κομμένη σε μικρά τετράγωνα. Το αλάτι πρέπει να είναι λίγο αν τα κίτρινα τυριά μας είναι αλμυρά και περισσότερο αν τα κίτρινα τυριά μας δεν είναι και τόσο αλμυρά. Προσθέτουμε τα μακαρόνια, την φέτα θρυμματισμένη, και τις δύο κούπες απ’ τα τριμμένα τυριά. Ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα στο πυρέξ μας. Το στρώνουμε απαλά χωρίς να το πιέζουμε και πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη μισή κούπα με τα τριμμένα κίτρινα τυριά. Ψήνουμε για μισή περίπου ώρα στους 175 βαθμούς Κελσίου.