Μερεντόπιτα, του Δημήτρη

Μερεντόπιτα, του Δημήτρη

Υλικά:

1 σφολιάτα
Μισό πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
2 μικρά πακέτα μερέντα
1 σιρόπι σοκολάτας

Εκτέλεση:

Αφήνουμε την σφολιάτα να ξεπαγώσει. Αφού ξεπαγώσει, λαδώνουμε το ταψί με το πινέλο, αλείφουμε όλη την μερέντα πάνω σ’ όλη την σφολιάτα και ύστερα σπάμε τα μπισκότα σε πολύ μικρά κομματάκια και τα απλώνουμε σε όλη την σφολιάτα. Κλείνουμε την σφολιάτα, βάζουμε πάνω από την σφολιάτα το σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικά) και την βάζουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ψηθεί.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Δημήτρης Κλωναρίδης και τον ευχαριστούμε πολύ.