Μοσχαράκι αυγολέμονο

Last modified date

Μοσχαράκι αυγολέμονο

Μοσχαράκι αυγολέμονο, νόστιμο και λαχταριστό! Εσείς, πότε θα το δοκιμάσετε;

Υλικά:

1 1/2 κιλό μοσχαράκι
1 1/2 κιλό κολοκυθάκια
2 κρεμμύδια ξερά
1/2 ματσάκι άνηθο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Υλικά για το αυγολέμονο:
2 αυγά
1-2 λεμόνια
Λίγο κορν φλάουρ

Εκτέλεση:

Κόβουμε το κρέας μας σε μερίδες και το σοτάρουμε καλά με ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα συνεχίζοντας το σοτάρισμα μέχρι να μαραθούν. Ρίχνουμε μισό λίτρο ζεστό νερό, αλάτι, πιπέρι, τον άνηθο ψιλοκομμένο και σκεπάζουμε την κατσαρόλα αφήνοντας το μοσχαράκι μας να σιγοβράσει για μία ώρα. Κόβουμε τα κολοκυθάκια μας σε κυλινδρικά κομμάτια και τα προσθέτουμε όταν το μοσχαράκι μας κοντεύει να μαγειρευτεί εντελώς. Ετοιμάζουμε το αυγολέμονο όπως μπορείτε να δείτε εδώ και το μοσχαράκι αυγολέμονο είναι έτοιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment