Ματιά

Μοσχάρι με γλυκάνισο, του Βασίλη

Μοσχάρι με γλυκάνισο, του Βασίλη

Υλικά:

1 κιλό μοσχάρι σπάλα
3 κρεμμύδια
1 σακουλάκι γλυκάνισο
1 σκελίδα σκόρδο
Ελαιόλαδο
1 ποτήρι γλυκό κόκκινο κρασί
4 ντομάτες ώριμες
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάζουμε το ελαιόλαδο στη κατσαρόλα να κάψει. Στη συνέχεια τσιγαρίζουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο και το κρεμμύδι καλά να ροδίσουν. Προσθέτουμε το μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια καρέ. Τσιγαρίζουμε καλά, σβήνουμε με ένα ποτήρι κρασί, προσθέτουμε φρέσκια ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και ένα σακουλάκι γλυκάνισο. Αφήνουμε να βράσει σε δυνατή φωτιά για μιάμιση με δυο ώρες και στη συνέχεια το χαμηλώνουμε για 45 λεπτά! Καλή όρεξη!

Την συνταγή αυτή μας την έστειλε ο Βασίλης Σωκιανός, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κρεατικά