Μεσογειακό κέικ με φέτα και ντοματίνια .: Αλμυρές πίτες .: Ματιά
 

Μεσογειακό κέικ με φέτα και ντοματίνια

Ένα κέικ με όλο το άρωμα και τη γεύση του Μεσογειακού καλοκαιριού στο πιάτο σας! Απολαύστε το κάθε εποχή και… ταξιδέψτε!

Γράφει: Matia Gr
Μεσογειακό κέικ με φέτα και ντοματίνια
Υλικά:

350γρ αλεύρι
200γρ. τριμμένη φέτα
250γρ. τοματίνια
150γρ. τριμμένα κίτρινα τυριά
80ml ελαιόλαδο
80ml μπίρα
4 αυγά
2 κουταλιές μπέικιν πάουντερ
Λίγο μείγμα μυρωδικών

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπωλ αναμειγνύουμε το αλεύρι με το μπέικιν. Κατόπιν προσθέτουμε το λάδι, την μπίρα, τα τυριά, το μείγμα μυρωδικών, την φέτα, τα αυγά και τέλος αφού τα ανακατέψουμε καλά προσθέτουμε και κομμένα στα τέσσερα τα ντοματίνια. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα για κέικ και αδειάζουμε απλώνοντάς το ισόπαχα το μείγμα μας μέσα της. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για μία περίπου ώρα. Αφήνουμε το μεσογειακό κέικ μας να κρυώσει και στη συνέχεια το κόβουμε σε φέτες και το απολαμβάνουμε.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.