
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο
1 αυγό
1 φέτα ψωμιού τριμμένη σε ψίχα
Λίγη τριμμένη φρυγανιά
Ρίγανη ή θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και πολτοποιούμε το σκόρδο. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά μας προσθέτοντας λίγη φρυγανιά εάν αυτό χρειάζεται. Μοιράζουμε το μείγμα στα 5 και πλάθουμε 5 μπιφτέκια για χάμπουργκερ. Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο γυρίζοντας να ψηθούν και από τις δύο πλευρές τους.